Cea mai dulce răzbunare asupra celor care parchează aiurea. VIDEO

Dacă te gândeai cum i-ai putea stresa pe cei care parchează aiurea, cel puţin la fel de mult cât te stresează ei pe tine, iată o idee numai bună de pus în practică. Atenţie totuşi să nu-ţi iei bătaie!

Cea mai dulce răzbunare asupra celor care parchează aiurea. VIDEO Cea mai dulce răzbunare asupra celor care parchează aiurea. VIDEO

Să nu crezi că românii au inventat parcatul aiurea. E plină lumea de nesimţiţi care ori nu ştiu să parcheze, ori cărora pur şi simplu nu le pasă de ceilalţi şi îşi parchează maşinile aşa cum vor ei, fără cel mai mic respect al regulilor de circulaţie.

Ridicatul ştergătoarelor îi nedumereşte adesea, pentru că nu pricep de ce s-a obosit cineva să se atingă de maşina lor, zgâriatul maşinii este o soluţie mult prea extremă, era clar că soluţia cea mai bună este una de mijloc. Cum ar fi cea aplicată în videoclipul de mai jos: un spray care se şterge rapid şi fără să lase urme, combinat cu un bilet care îi explică respectivei (sau respectivului) că linia trasată pe maşină corespunde celei peste care a încălecat ea sau el cu maşina. Funcţionează? Judecaţi şi voi:

Aveţi alte idei prin care i-am putea stresa pe cei care parchează complet aiurea, fără a intra însă în domeniul contravenţional sau, şi mai rău, penal? Le aşteptăm, mai jos :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.