Cea mai lungă reclamă cu Mercedes SLK

Aceasta ar putea fi cea mai lungă reclamă a celor de la Mercedes, în care noul roadster SLK este prezentat într-un mod destul de interesant şi plăcut.

Aflat la a treia generaţie, noul Mercedes SLK se prezintă extrem de bine, având noi elemente de design preluate de la sportivul SLS şi o mulţime de sisteme high-tech. Pentru a-l putea vedea în toată splendoarea sa, nu vă rămâne decât să vizionaţi această reclamă care, ce-i drept, durează ceva mai mult dar merită!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.