KTM X-BOW

KTM vine la Salonul Auto de la Geneva cu versiunea finală a modelului X-BOW, prezentat pentru prima dată anul trecut la acelaşi eveniment.

KTM X-BOW KTM X-BOW
Versiunea de serie a conceptului prezentat mai pe larg aici, va suferi câteva modificări, insignifiante însă pentru a diminiua caracterul inedit şi exclusivist al modelului. Modelul va fi complet negru, ediţia Dallara fiind complet echipată cu fibră de carbon, doar 100 de exemplare urmând a fi produse.

Volanul poate fi demontat precum la o maşina de Formula 1, şasiul este setat de specialiştii italieni de la Dallara iar panourile uşilor din fibră de carbon sau diferenţialul cu alunecare limitată sunt doar două dovezi ale caracterului sportiv. O plăcuţă de identificare montată în interior şi câteva elemente grafice specifice vot marca versiunea limitată Dallara. Mai multe detalii vom avea în apropiera Salonului Auto de la Geneva ce îşi va deschide porţile pe 4 martie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.