Mitsubishi Lancer Evolution X

Cu doar câteva zile înainte de debutul la Salonul Auto de la Tokyo, producătorul japonez dă publicităţii primele poze cu noul său bolid. În curând toate informaţiile.

Mitsubishi Lancer Evolution X Mitsubishi Lancer Evolution X

Mitsubishi a prezentat primele imagini ale versiunii destinate japonezilor, intitulată GSR şi o poză cu interiorul versiunii destinate continentului american, ce va purta indicativul de MR. Nici o informaţie oficială nu a fost incă prezentată, însă deja se ştie că ambele modele vor fi dotate cu un motor ce va dezvolta 295 CP. Interesantă este şi cutia de viteze secvenţială cu ambreiaj dublu, ce va costa puţin mai mult decât versiunea manuală cu 5 trepte, dar care promite performanţe pe masură.


Sistemul de transmisie la toate roţile va fi în totalitate nou şi va trimite puterea în mod egal la ambele punţi. Ce este impresionant, e că în caz de nevoie, până la 80% din putere va putea fi trimisă la oricare din ambele rânduri de roţi. Acceleraţia până la 100 de km/h va fi puţin mai slabă decât a vechii generaţii, 5 secunde, însă noul model va avea o aderenţă şi o manevrabilitate mai bune. EVO X nu va avea însă viaţă uşoară, eternul său rival, Subaru, urmând a-şi prezenta noua Impreza WRX STi tot la Salonul Auto de la Tokyo.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.