Nissan Skyline Coupe

Cu această ocazie, o nouă generaţie a legendarului Nissan a fost prezentată publicului la Tokyo într-un spectacol fascinant.

Nissan Skyline Coupe Nissan Skyline Coupe

Nissan Skyline a celebrat a 50-a aniversare în stil mare, în cadrul unui eveniment susţinut în capitala Japonei. Datând din 1957, Skyline este o maşină legendară a producătorului japonez, cu o istorie fascinantă, fiind iubită de fani din toată lumea. Profitând de acest eveniment, Nissan a lansat şi noul Skyline Coupe, urmând ca acesta să poată fi cumpărat în Japonia începând din această toamnă.

Prezenţi la acest eveniment au fost toţi şefii de dezvoltare ai fiecărei generaţii Skyline, inclusiv Shinichiro Sakurai, omul care a coordonat realizarea primei generaţii. În cadrul evenimentului a avut loc şi un fashion show, în care 12 din cele mai populare supermodele au defilat în ţinute ce au evocat fiecare câte o generaţie Skyline. Astăzi s-a deschis şi o expoziţie, care va conţine câte un model din fiecare generaţie a legendei japoneze, expoziţi urmând a se va desfăşura pe parcursul a 12 zile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.