Loder 1899 Freelander 2

Loder 1899 îşi pune ideile în aplicare pe un Land Rover Freelander 2, modificându-l în mare parte şi dându-i un aspect mai dur, ceea ce îi evidenţiază adevaratele atuuri.

[...]
Fashion – Porsche Design

Dacă eşti un Porsche driver şi vrei să pleci în vacanţă la volanul unui Cayenne elegant sau al unui Boxter super sportiv, e musai să-ţi asortezi bagajele.

[...]
VW Neeza de serie

Grupul chinez FAW şi VW vor lansa anului viitor o maşină de serie bazată pe conceptul Neeza prezentat la Salonul Auto de la Beijing din 2006.

[...]
VW la Frankfurt 2007

La Salonul de la Frankfurt IAA 2007, Volkswagen va prezenta cea mai largă gamă de premiere din toate timpurile.

[...]
Fiat Grande Punto - motorizare nouă

Fiat şi-a mărit oferta de motorizări cu un nou propulsor turbo pe benzină de 1,4 litri şi 120 CP.

[...]
Cele mai “cool” maşini pentru copii

Totcars, una dintre cele mai mari firme producătoare de maşini pentru copii, lansează pentru Crăciun cea mai mare colecţie de maşini electrice şi cu pedale pentru copii peste 3 ani.

[...]
Audi R8 - video
Audi R8 - video

Pasiunea împreună cu experienţa au dat întotdeauna naştere la cele mai preţioase capodopere. R8 este încununarea de succes a pasiunii cu experienţa competiţională a celor de la Audi.

[...]
Hennessey Venom 1000 CP - Video

Hennessey Venom Viper ridică ştacheta sprintului de la 0 la 321 km/h, devansând Bugatti Veyron cu 4,2 secunde.

[...]
Bugati Veyron Pegaso Edition

De parcă Veyron nu ar fi suficient de scump şi de rar, unii găsesc resurse inepuizabile pentru a depăşi limitele exclusivismului.

[...]
Ford Ka - schiţe

Pe baza informaţiilor unor surse din cadrul Ford, redactorii revistei CAR au realizat câteva schiţe, care ar putea prefigura viitorul Ford Ka.

[...]