Peugeot Bipper Beep Beep Concept Van

Grupul PSA profită de ultimul mare eveniment automobilitic din Europa de anul acesta, Bologna Motor Show, pentru a prezenta noua sa utilitară ce va ajunge în showroomuri în câteva luni.

[...]
Off-road Câmpulung – 30 nov. 2007

Prima zi de concurs a ediţiei de la Câmpulung s-a terminat destul de repede, proba specială de la secţiunea extrem fiind anulată datorită gheţii de pe traseu.

[...]
Luxury Show 2007 - pregătiri

Mai sunt două zile până la deschiderea porţilor Luxury Show 2007, care se anunţă plin de fast, valoarea totală a obiectelor expuse depăşind 60 de milioane de euro.

[...]
Mazda 5 Facelift

Mazda lansează pe 5 decembrie cu ocazia Salonului Auto de la Bologna faceliftul monovolumului său de clasă compactă.

[...]
Hennessey Venom GT

Deja cunoscutul tuner american are de gând să lanseze propriul său supercar, pornind de la motorul Twin Turbo Viper V10 de 1000 CP.

[...]
Off-road Câmpulung – Goodyear 1 decembrie

La startul ultimei ediţii a Campionatului Naţional de Off-road al României, "Goodyear 1 Decembrie", de la Câmpulung Muscel, s-au aliniat la start 56 de maşini la clasele open şi extrem,…

[...]
Porsche 911 GT3 Cup

Noul model destinat să alerge în Porsche Mobil1 Supercup va fi asamblat într-un număr record de exemplare: 265 de unităţi.

[...]
Opel Astra OPC Nurburgring Edition

Cei peste 10.000 de km de teste parcurşi în regim de cursă de modelul german au dus la realizarea unei ediţii speciale ce poartă numele celebrului circuit.

[...]
Edo Competition Lamborghini Murcielago LP 640 Versione Nardo

"Taurul" italian modificat de cei de la Edo Competition a înregistrat pe circuitul de la Nardo cea mai mare viteză pentru un Lamborghini: 345,7 km/h.

[...]
Volkswagen Passat Coupe

Producătorul german a hotărât să trezească atenţia publicului asupra noului său model din clasa medie europeană prin intermediul unui site de prezentare.

[...]