Toyota opreşte producţia în Japonia

Toyota Motor va fi nevoită să suspende producţia mai multe zile, din cauza pagubelor suferite de fabricile unui furnizor important de componente pentru motoare, în timpul cutremurului din nord-vestul Japoniei, transmite Reuters.

Toyota opreşte producţia în Japonia Toyota opreşte producţia în Japonia
Cutremurul, în urma căruia şi-au pierdut viaţa nouă persoane, a afectat fabricile companiei Riken, producătoare de piese care intră în componenţa motoarelor auto. Toyota, cel mai mare producător auto japonez, va opri producţia la toate cele 12 fabrici locale de automobile şi componente, la jumătatea zilei de joi, precum şi vineri, în urma dificultăţilor de aprovizionare cu piese produse de Riken.

Suzuki Motor, Mitsubishi Motors şi Fuji Heavy Industries, producătorul automobilelor Subaru, precum şi Honda Motor, au anunţat că si ele vor opri producţia la unele fabrici, fiind aprovizionate de acelaşi furnizor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.