Vânzările Mercedes Benz au crescut cu 1,9%

Vânzările producătorului auto Mercedes Benz au crescut în zece luni cu 1,9%, la 1,06 milioane de unităţi, faţă de perioada similară a anului trecut, transmite Reuters.

Vânzările Mercedes Benz au crescut cu 1,9% Vânzările Mercedes Benz au crescut cu 1,9%
În luna octombrie vânzările Mercedes Benz au urcat cu 11,8%, la 114.600 de unităţi, fapt ce se datorează noului model sedan din clasa C şi a modelului Smart.

Din totalul vânzărilor din luna octombrie, marca Mercedes Benz a vândut 103.900 de maşini, în creştere cu 10,3%, din care 30.000 de unităţi reprezintă modelul sedan din clasa C.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.