VIDEO: Bugatti Veyron fără gaz

Cei 1001 cai putere de pe Bugatti Veyron propulsează bolidul până la 100 km/h în doar 2,8 secunde. Vedeţi ce se întâmplă dacă cinci oameni sunt nevoiţi să suplinească mia de cai mecanici

Proprietarul supercarului din clip şi-a extenuat în asemenea hal caii de sub capotă, încât a trebuit să apeleze la cinci oameni pentru a repune în miscare bolidul. Cei cinci magnifici reuşesc să atingă viteza de 5 km/h, în acelaşi timp în care armăsarii ar fi dus Bugatti-ul la 200 km/h.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.