Videoclip parodie pentru maşinile Audi: Saudis in Audis

Un muzicant american se distrează într-un videoclip comic pe seama clientelei de maşini Audi din Orientul Mijlociu. Numele videoclipului vorbeşte de la sine: Saudis in Audis. Distracţie plăcută!

Până acum, ţinta predilectă a glumelor erau şmecherii cu BMW şi Mercedes. Iată că acum a venit şi rândul maşinilor Audi să fie asociate cu specimene adepte ale stereotipurilor şi kitschului.

Remy, un cântăreţ amercan din Virginia, a realizat un videoclip amuzant, denumit simplu: "Saudis in Audis". Vă lăsăm pe voi să descoperiţi despre ce e vorba.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.