Pictorial cu două rusoaice: "sora" lui Hummer şi o blondă

Înainte de a fi prezentat la expoziţia auto Top Marques din Monaco, cei de la Dartz au hotărât să facă un pictorial cu cel mai scump SUV din lume, în care apare alături de o tânără blondă şi bineînţeles de origine rusă. Rezultatul... discutabil.

Pictorial cu două rusoaice: "sora" lui Hummer şi o blondă Pictorial cu două rusoaice: "sora" lui Hummer şi o blondă

După ce Hummer H1 a dispărut oficial din catalogul fabricantului american, a venit rândul ruşilor să îi ispitească pe milionari cu o supermaşină de teren: Dartz Kombat. Care a fost folosită chiar şi pentru un pictorial, alături de, evident, o blondă.

VEZI AICI PICTORIALUL CU CEL MAI SCUMP SUV DIN LUME!

Ce notă îi dai?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.