Supermodelul Jessica Stam pozează alături de Mercedes-Benz A-Class Concept

Cu ocazia evenimentului Mercedes-Benz Berlin Fashion Weeek ce va avea loc în luna iulie, top modelul Jessica Stam va poza alături de noul concept A-Class. VEZI VIDEO!

Jessica Stam, o tânără de 25 ani din Canada, este unul dintre cele 15 fotomodele cele mai bine plătite din lume, având contracte cu revista Vogue şi chiar cu renumita companie de lenjerie intimă, Victoria Secret.

Faimosul fotograf din New York, Terry Richardson, se va ocupa de promovarea acestui eveniment, fiind cunoscut pentru lucrările sale din lumea modei, care au tendinţa de a exploata partea sexuală a modelelor sale şi nu rareori să fie acuzat de faptul că nu se focusează pe produsul destinat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.