ViDEO: Lamborghini Murcielago LP640 vs Toyota Supra (II)

Mulţi pasionaţi şi-au pus intrebarea: Supercar sau tuning extrem? Videoclipul următor înclină balanţa spre tabăra maşinilor preparate, taurul Lamborghini Murcielago LP640 fiind îmblânzit de samuraiul cu 1200 de cai Toyota Supra.

Bolidul italian pare o simplă maşina de familie, pe lângă cei 1200 de cai ai dopatei Toyota, cand vine vorba de accelerat în linie dreaptă. Totuşi, un plus pentru simfonia oferită de uzina de sub capotă lui Murcielago, atunci când acul pulsează spre zona roşie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.