Cum arată bicicleta de 2.500 de euro care aproape merge singură?

Pentru a vă deplasa mai repede şi fără efort prin traficul aglomerat al marilor oraşe, bicicleta electrică BMW Cruise e-Bike poate fi soluţia practică de care aveaţi nevoie.

Cum arată bicicleta de 2.500 de euro care aproape merge singură? Cum arată bicicleta de 2.500 de euro care aproape merge singură?

Aceasta dispune de un sistem electric de propulsie cu motor Bosch care porneşte automat şi se adaptează la ritmul pedalării. Are o autonomie de până în 100 km, iar o încărcare completă a acumulatorului se efectuează în aproximativ trei ore şi jumătare.

Bicicleta BMW are un cadru din aluminiu, o greutate de 22 kg şi este echipată cu frâne pe disc Shimano.

Este disponibilă la comandă în centrele BMW şi are un preţ de aproximativ 2.500 euro fără TVA.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.