Lada în WTCC?

Ne-am fi aşteptat ca ruşii să intre în competiţii cu TVR... Iată, însă, că este vorba chiar despre marca naţională Lada, care a fost surprinsă cu un model de curse 110 pe circuit.

Ruşii sunt încrezători în şansele lor şi vor să intre chiar în FIA WTCC, chiar dacă nu cu un model extraordinar. Recent a fost surprins un model Lada 110 preparat de curse, evoluând pe circuit, în spatele volanului aflându-se Viktor Shapovalov, care pilotează în campionatul rusesc de turisme.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.