Nu e basm, e realitate: sunetul divin al unei Dacia Nova pregătite pentru viteză în coastă (VIDEO)

Nu ştim foarte multe despre maşină, dar ştim că participă constant la etapele de viteză în coastă desfăşurate în România. A, da, şi ştim sigur că pilotul e un magician, fiindcă maşina merge mai mult pe trei roţi prin curbe.

Nu e basm, e realitate: sunetul divin al unei Dacia Nova pregătite pentru viteză în coastă (VIDEO) Nu e basm, e realitate: sunetul divin al unei Dacia Nova pregătite pentru viteză în coastă (VIDEO)

Ce o să vezi (şi o să auzi) în videoclipurile de mai jos e o Dacia Nova care pare să fi venit de undeva din Raliul maşinilor, fiindcă sună divin. După cum îţi poţi imagina, nu e chiar un model de serie, fiindcă zboară pe viraje ca şi cum ar fi călcat-o cineva pe coadă.

Tot ce ştim este că sub capotă e un motor de 2,0 litri de origine Volkswagen şi că pilotul se numeşte Mihai Trifu. Dacă ai un pic de noroc, poţi să vezi Nova asta la etapele de viteză în coastă din România. Dacă nu, poţi să o vezi mai jos.

VIDEO:

Şi o filmare din interior, făcută în 2012:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.