TOP 10 cele mai periculoase circuite din lume. VIDEO

Sporturile cu motor pot fi extrem de distractive, dar, în acelaşi timp, extrem de periculoase. Aproape toate circuitele din lume au fost, la un moment dat, scena unor accidente care au luat vieţi omeneşti. În continuare puteţi urmări un clip video cu cele mai periculoase zece circuite din lume.

TOP 10 cele mai periculoase circuite din lume. VIDEO TOP 10 cele mai periculoase circuite din lume. VIDEO

Cine iubeşte motorsportul ştie că nu de puţine ori cursele de maşini sau de motociclete s-au lăsat cu pierderi de vieţi omeneşti. Pentru a readuce în atenţie faptul că uneori distracţia şi pasiunea pentru viteză se pot termina prost, cei de la XCAR au realizat un clip video cu cele mai periculoase circuite din lume. Iar pe locul întâi nu se află celebrul Nürburgring.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.