Primul front-flip realizat cu motocicleta la X-Games

Americanii au un fel de jocuri olimpice ale sporturilor extreme – X GAMES. Printre discipline se numără şi motocross-ul acrobatic.

Primul backflip a fost realizat de Mike Metzger în 2002 la X-Games, primul backflip aterizat. A fost un moment care a intrat în istorie, iar de atunci am ajusn să admirăm chiar şi "double backflips". Anul 2011 va intra categoric în istoria X-Games şi asta pentru că la ediţia din acest an Jackson Strong a reuşit să aterizeze după ce a executat primul front flip într-o competiţie. Creditul pentru primul front flip îi este atribuit lui Jim DeChamp, el realizând figura în 2009.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.