Primele poze spion cu noul crossover SEAT – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto

 


După lansarea Ateca, Seat nu dă semne că s-ar opri, odată ce-a intrat pe segmentul SUV-urilor. Acum pregăteşte un crossover subcompact, care este în fază avansată de dezvoltare, fiind deja suprins camuflat pe străzi.

Modelul ar urma să fie lansat în viitorul apropiat, iar aceste fotografii surprinse de Motor1.com dezvăluie cât de de aproape este de lansare.

Este greu de distins ce forme se află sub camuflaj, mai puţin linia generală a modelului. În aceste imagini, modelul are garda la sol foarte mică. În cazul în care nu va fi ridicată pentru lansare, e clar că modelul nu va putea fi utilizat decât pentru traseele care prezintă obstacole minime. Totuşi, majoritatea modelelor din acest segment nu sunt gândite pentru drumurile accidentare, ci mai degrabă au garda mai înaltă din motive estetice şi de funcţionalitate în oraş, utilitatea lor pe teren accidentat fiind minimă.

Noul crossover subcompact Seat va fi bazat pe modelul Ibiza şi va fi poziţionat sub Ateca în gama constructorului. Totodată, va împrumuta elemente de design de la noul Ibiza, care urmează să fie lansat la Salonul Auto de la Geneva, de anul viitor. Crossoverul ar urma să apară câteva luni mai târziu, probabil la Salonul Auto de la Frankfurt.

Ce se ştie până acum despre noul model Seat? Va folosi o variantă scurtă a platformei Volkswagen MQB, va avea standard tracţiune faţă (deşi, potrivit zvonurilor, pentru motoarele mai puternice va fi oferită şi tracţiune integrală)

 


 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide