CONCURS promotor.ro - luna femeilor

Motoi Oana-Mihaela, câştigătoarea concursului din luna martie, a avut la dispoziţie un Alfa Romeo 147 în weekendul 27-28 martie, weekend în care a stat aproape numai la volanul maşinii!

CONCURS promotor.ro - luna femeilorPe lângă maşina oferită în weekend lui Motoi Oana-Mihaela, Autoitalia a premiat cele mai interesante răspunsuri ale celor din concurs cu machete Alfa Romeo, alegând patru păreri feminine (Trifan Delia-Cristina, Stan Carmen Mihaela, Ionica Floriana Adriana, Cirstea Laura Mihaela), dar şi una masculină (Ilie Cătălin).

Aproape 700 de doamne şi domnişoare şi-au spus părerea despre ce mărţişor cu motor le-ar plăcea şi de ce. De asemenea, aproape 30 de bărbaţi au răspuns întrebării ce mărţişor pe patru roţi cred ei că ar dori soţia sau prietena.

Le mulţumim tuturor şi, până la următoarea surpriză promotor.ro, urmăriţi scurtul video cu Alfa Romeo 147, oferită de Autoitalia.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.