Gerhard Plattner - recordmen mondial

Gerhard Plattner, jurnalistul austriac, a intrat în Cartea Recordurilor pentru stabilirea unor recorduri de consum, dar şi de viteză fără precedent.

[...]
Top 10 maşini pentru gay în USA (II)

Vorbeam la un moment dat despre preferinţele auto ale minorităţilor sexuale. Iar homosexualii americani nu aveau deloc gusturi rele în materie de maşini.

[...]
Top 5 cele mai proaste maşini americane

Siguranţa pusă sub semnul întrebării, designul controversat sau vânzările extrem de scăzute au constituit criteriile de clasificare a celor mai proaste maşini din toate timpurile.

[...]
Top 10 funcţii de lux

Automobilul personal nu mai este de mult un simplu mijloc de transport. A trecut vremea maşinilor de duzină, cele inteligente câştigând din ce în ce mai mult teren.

[...]
Maşini de Poliţie
Articol apărut în revista ProMotor Articol aparut în revista ProMotor
Maşini de Poliţie

Probabil, Poliţia Română a decis că Loganul face bine la sănătatea agentului şI prin prisma zicalei: “Românul este cel mai bun şofer din lume”.

[...]
Lista lui Forbes pentru cei bogaţi
Articol apărut în revista ProMotor Articol aparut în revista ProMotor
Lista lui Forbes pentru cei bogaţi

Forbes a listat de curînd, într-un top atipic, maşina şi omul, adică a arondat fiecărei categorii de venituri cîte o maşină reprezentativă.

[...]
Top cele mai sigure maşini din America

Forbes a realizat un un top cu cele mai sigure 20 de maşini care rulează pe şoselele din America, ţinând seama de mai mulţi indicatori decât obişnuitele teste de coliziune.

[...]
Maşinile minorităţilor sexuale – ep. 2

După ce am studiat preferinţele auto ale homosexualilor urmează să vedem în ce maşini le şade bine lesbienelor.

[...]
Maşinile minorităţilor sexuale - ep.1

Am auzit vorbindu-se despre maşini frumoase, sexy, puternice, luxoase, dar despre maşini homosexuale n-am mai auzit până acum. Gândindu-se la proprietarii cu orientări non-heterosexuale,…

[...]
Top 10 Forbes - maşinile preferate de americance

Înca de pe vremea lui Marilyn Monroe „diamonds are a girl’s best friens” a rămas o replică foarte adevărată până nu de mult. Mai nou, fetele s-au reorintat şi au renunţat la diamante…

[...]