TOP 10: drumuri de vis din lume

Subiectul celor mai bune, spectaculoase, magnifice drumuri din lume rămâne permanent deschis. Acum ne interesează o compilaţie de drumuri de vis pe care nu trebuie să le ratezi dacă ai o maşină de vis. Oare România e în acest top? Descoperiţi în continuare.

TOP 10: drumuri de vis din lume TOP 10: drumuri de vis din lume

Italienii de la Autoblog.it au făcut un top 10 al celor mai frumoase drumuri pentru şofat din lume, iar fiecare dintre acestea este, în sine, o bijuterie. Atenţie, merită să aflaţi pe ce loc s-a poziţionat un drum din România...

Locul 10: Snaefell Mountain Road - Isle of Man

Insula Man este plasată în Marea Irlandei şi este cunoscută pentru evenimentul anual Tourist Trophy, o cursă care se ţine pe un traseu constând din circa 60 km de şosele virajate. Amatorii de adrenalină se vor bucura să afle că pe acest traseu nu sunt limite de viteză, deci e o destinaţie care trebuie bifată de oricine are o maşină performantă.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.