TOP 5: cele mai scumpe maşini ale vedetelor din muzică

Cele mai cunoscute cântăreţe din lume trebuie să aibă mare grijă cu imaginea personală. Ceea ce se reflectă şi în bijuteriile pe patru roţi cu care se afişează în public. Iată în continuare un top în funcţie de cât de scumpe sunt maşinile vedetelor. Cine credeţi că e pe primul loc? Aflaţi în continuare.

TOP 5: cele mai scumpe maşini ale vedetelor din muzică TOP 5: cele mai scumpe maşini ale vedetelor din muzică

LOCUL 5: Gwen Stefani

Până acum, cântăreaţa americană se detaşa de celelalte vedete de peste ocean deoarece avea un Maserati Quattroporte, o raritate în showbiz-ul din SUA. Pe lângă care şi-a mai achiziţionat şi un Porsche Panamera S-Hybrid, probabil pentru a nu-şi dezamăgi fanii ecologişti.

Foto: celebritynetworth.com

Însă recent a cheltuit circa 400.000 USD pe un coupe Rolls Royce Wraith. Care, deşi are doar două uşi, pare suficient de util pentru o familie (Gwen şi soţul Gavin Rossdale au un băiat, însă artista e din nou însărcinată).

VEZI LOCUL 4 PE PAGINA URMĂTOARE

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.