FUN. Cum ar arăta o intersecţie în care nu încetineşte absolut nimeni. VIDEO

Cineva s-a gândit că ar fi cazul să ne arate cum ar fi, de fapt, un trafic realmente imposibil. Doar pentru amuzament, înainte de a ne aduce aminte cât de rău e, de fapt, traficul din intersecţiile noastre.

FUN. Cum ar arăta o intersecţie în care nu încetineşte absolut nimeni. VIDEO FUN. Cum ar arăta o intersecţie în care nu încetineşte absolut nimeni. VIDEO

Ce spuneţi, dacă aţi avea de trecut cu maşina prin intersecţia de mai jos, aţi reuşi să treceţi? Cineva s-a amuzat să ne arate cum ar fi o intersecţie în care n-ar opri absolut nimeni, la niciun stop, la nicio maşină sau pieton care îi taie calea.

Ce spuneţi, i-a reuşit? :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.