VIDEO: Ce se întâmplă când rămâi fără volan în timpul cursei

Da, ştiu, sună ciudat, dar chestia asta chiar se întâmplă, fiindcă maşinile de curse au, de obicei, volane decuplabile. Şi când volanul nu e cuplat corect, păi… o să vezi şi tu în videoclipurile de mai jos ce se întâmplă.

VIDEO: Ce se întâmplă când rămâi fără volan în timpul cursei VIDEO: Ce se întâmplă când rămâi fără volan în timpul cursei

Ştiu că n-ar trebui să râd de necazul oamenilor, dar chiar nu am putut să mă abţin când am văzut cele două videoclipuri de mai jos, în care piloţii rămân fără volan în timpul cursei.

Aruncă şi tu o privire şi spune-ne ce crezi.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.