Burton Elementz Kitcar Concept

Noul concept Elementz este creaţia designer-ului Rob Wolkers, un inginer olandez care a construit maşina pentru concursul de design de anul trecut.

Burton Elementz Kitcar Concept Burton Elementz Kitcar Concept
În prezent, Rob Wolkers este angajat al unei firme de creaţii plastice astfel că design-ul lui Elementz include un număr mare de componente din plastic.

Noul concept olandez a fost creat pe platforma modelului Citroen 2CV şi dispune de o caroserie cu inspiraţie franţuzească şi un motor în doi cilindri. În momentul de faţă nu există planuri pentru producţia în serie a acestuia.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.