Poze spion cu un nou concept Audi pentru Frankfurt 2011

Se pare că numele acestei maşini Audi foarte ciudate este Audi E1 e-tron, fiind vorba de un concept care va fi dezvăluit publicului cu ocazia Salonului Auto Frankfurt 2011.

Vizitatorii standului Audi de la Salonul Auto Frankfurt 2011 vor avea o mare surpriză: un concept de maşină ecologică, având două locuri în tandem, roţi scoase în exteriorul caroseriei şi o formă atipică actualelor maşini Audi.

Conform germanilor de la Auto Motor und Sport, este vorba despre un concept de maşină electrică botezat Audi E1 e-tron, care se doreşte soluţia dată de Audi nevoilor de transport ecologice în oraşele aglomerate. Practic, conceptul Audi este o alternativă la Renault Twizy, de pildă.

Deocamdată, nu există informaţii despre acest concept Audi E1 e-tron, maşina fiind surprinsă camuflată în cadrul unei şedinţe foto, care a avut loc în Piaţa Potsdam din Berlin. Din câte se poate observa din imagini, şoferul stă plasat central, în spatele său existând un scaun suplimentar, iar accesul în habitaclu se face prin două semi-portiere laterale.

Sursele germanilor afirmă că Audi E1 e-tron este echipat cu două motoare electrice, acestea punând în funcţiune roţile din spate, în timp ce bateriile litiu-ion sunt plasate sub podeaua maşinii. Nu avem date despre peformanţe şi autonomie, dar, cel mai probabil, conceptul celor de la Audi stă ceva mai bine decât maşinuţa francezilor.

Mai multe detalii despre acest concept ciudat Audi vom avea în preajma salonului german. Pentru moment, iată şi nişte imagini filmate, surprinse de trecători.

Concept Audi camuflat pentru Frankfurt 2011 (1) de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.