Audi S3 Sportback

Autor: Cosmin Iordache acum 13 ani Prezentari

Audi S3 SportbackAudi S3 Sportback foloseşte acelaşi ingredient minune ca şi alternativa în 3 uşi, propulsorul cu injecţie directă turbo 2.0 litri TFSI, ce livrează 265 CP şi un cuplu de 350 Nm. Cum era de aşteptat, cutia de viteze cu şase rapoarte face casă bună cu sistemul quattro şi pe S3 Sportback.

În ciuda caracterului mai practic, Audi S3 Sportback pierde foarte puţin din performanţele dinamice, ajungând la 100 km/h în 5,8 secunde, cu doar 0,1 secunde mai târziu decât versiunea în trei uşi. Viteza maximă este însă la fel ( de limitată electronic) ca şi în cazul lui S3, 250 km/h.

La nivel vizual S3 Sportback se remarcă prin jantele de 18 inchi, prin care se zăresc discurile de frână de 17 inchi, încorsetate de etrieri negri. Suspensia sport aşează cu 25 mm mai jos modelul, conferindu-i aspectul sportiv necesar pentru a se ridica la renumele purtat. Audi S3 Sportback beneficiază de aceeaşi privire pătrunzătoare aruncată de LED-urile din blocurile optice, de o nouă grilă şi un spoiler frontal redesenat.

Audi S3 SportbackInteriorul emană sportivitate fără îndoială, dar o face parcă într-un mod reţinut, volanul plat în partea inferioară şi pedalierul din aluminiu fiind declaraţiile cele mai evidente privind menirea acestui hot hatch. În rest, tabloul este completat de aluminiu plasat cu moderaţiei, piele Alcantara ceva mai generos dozată şi scaune sport, cele de tip scoică venind doar ca opţional.

Ca şi în cazul lui Audi A3 restilizat, cealaltă noutate din clasa compactă venită de la Ingolstadt, vânzările vor începe din această vară, un preţ oficial nu a fost însă comunicat.Comentarii
Inchide