BMW Seria 7 - Cum ar fi putut arăta

Atât de aproape a fost Seria 7 să arate precum conceptul CS, însă în final designerii BMW s-au cuminţit şi au ales o cale mult prea convenţională.

BMW Seria 7 - Cum ar fi putut arăta BMW Seria 7 - Cum ar fi putut arăta

Seria 7 in stare incipientaLa doar puţine săptămâni după lansarea oficială a noii Seria 7, care dacă mă intrebaţi arată deja foarte veche, BMW a dat publicităţii poze şi schiţe realizate pe parcursul dezvoltării noului model, unele dintre ele vechi de prin 2005. Putem observa că designul a fost în anumite momente destul de aproape de cel al conceptului CS, dar din păcate germanii s-au îndreptat spre modelulul pe care deja îl ştim cu toţii. De ce oare?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.