Citroen C1 facelift

Autor: Cosmin Iordache acum 13 ani Prezentari

Citroen C1, mai  actualRodul conlucrării dintre Toyota şi PSA, Citroen C1 este primul model din trio-ul mini care va suferi o reîmprospătare a imaginii. Faceliftul vine ca parte a amplei acţiuni de actualizare a gamei Citroen început în acest an. Ca şi în cazul fraţilor mai mari, grila capătă o nouă formă trapezoidală cu graniţe cromate,spoilerul frontal mai mare  şi pentru a susţine imaginea mai sofisticată, un nou nivel de echipare este introdus. 

Acesta, după cum o spune şi numele, Exclusive, se adresează celor care doresc mai mult confort în deplasările urbane şi vine chiar cu piele, jante de aliaj şi sistem audio cu CD în standard.  Din punct de vedere al motorizărilor,  cele două rămân la fel, 1 litru benzină şi 1.4 HDI, fiind considerate satisfăcătoare. Motorul de 1.0 litri  dezvoltă 68 CP la 6.000 rpm şi un cuplu 93 Nm la 3600 rpm şi are un consum mediu de doar 4,5 litri/100 km şi emisii CO2 de doar 106 g/km km. Propulsorul diesel 1.4 HDi dezvoltă 55 CP la 4.000 rpm şi 130 Nm la 1750 rpm şi se mulţumeşte cu litri/100 km.  Ambele motoare lucrează cu o transmisie manuală în cinci trepte.

Citroen C1 facelift va debuta oficial pe piaţa franceză în cursul aceastei luni, urmând apoi să-şi facă apariţia şi pe celelalte pieţe europene.

 

Citește și...


Comentarii
Inchide