Dodge Trazo

Dodge Trazo este primul fruct al colaborării între Nissan şi Chrysler, începută prin acordul incheiat la începutul acestui an.

Dodge Trazo Dodge Trazo

Vorbim de fapt de un Nissan Tiida cu un nou logo, care nici măcar nu este cel al lui Dodge. Acesta se mulţumeşte cu un "Trazo by Dodge" pe capota spate, în rest avem sigla Trazo. Noul model va fi oferit spre vânzare în ţările din America Latină, echipat cu un motor de 1,8 litri capabil să meargă cu benzină sau etanol cuplat la o cutie automată sau manuală.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.