E oficial - BMW CS a fost anulat!

Susţinătorii BMW vor fi dezamăgiţi: în contextul economic actual BMW a hotărât să anuleze dezvoltarea unei sedan de lux concurent cu Porsche Panamera sau Aston Martin Rapide.

E oficial - BMW CS a fost anulat! E oficial - BMW CS a fost anulat!

Potrivit BMW Blog, Norbert Reithofer, CEO BMW a anunţat că versiunea de serie a conceptului CS a fost anulată, principală cauză fiind reprezentată de contextul economic dificil şi piaţa tot mai mică pentru un sedan de lux. Producătorul german va redirecţiona fondurile spre unele proiecte precum EfficientDynamics.

Dar poate dacă economia o sa se revigoreze în viitor, o să vedem un CS de serie. Ei bine, nu se ştie, oficialii germani fiind tăcuţi cu privire la aceasta posibilitate.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.