Holden Barina Facelift

Producătorul australian ce este deţinut de General Motors a aplicat un facelift modelului său de clasă mică Barina.

Holden Barina Facelift Holden Barina Facelift

Interior de AveoCred că nu e nici un secret pentru nimeni că modelul din pozele alăturate este doar un Chevrolet Aveo cu o nouă siglă ataşată. Holden, precum Chevrolet, aparţine de General Motors, astfel că un model identic aflat în gama ambilor constructori nu miră pe nimeni.

Chiar dacă designul exterior este aproape identic, diferenţele regăsindu-se doar la nivelul grilei faţă, există o mare deosebire între cele două modele gemene: exemplarul australian vine cu un motor de 1,6 litri de 102 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.