Honda Accord

Honda a dat publicităţii prima poză oficială cu noul model Accord, care va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva.

A venit timpul pentru Honda Accord să fie înlocuită cu o nouă generaţie, în primăvară, la Salonul Auto de la Geneva. Până atunci, constructorul încearcă să ne stimuleze curiozitatea cu nişte poze teaser, deşi este clar că, în mare, maşina va fi similară cu modelul lansat în America în 2007.

Honda Accord - poze teaserPe lângă motorizările pe benzină i-VTEC şi cele diesel i-CDTi, cu puteri mai mari şi emisii poluante conforme normelor Euro 5, noua Honda Accord se pare că ne va gratula cu sistemul de tracţiune integrală SH-AWD, de pe vârful de gamă Legend. Chiar dacă maşina prezentată în aceste imagini este versiunea Tourer, la Geneva va fi prezentată şi versiunea Sedan. Vânzările vor demara în vară, unul dintre atuutile japonezilor fiind standardul crescut al calităţii în segment - domeniu în care Honda excelează.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.