Premiera  Hyundai ix35, urmaşul lui Tucson la Frankfurt 2009

Coreenii au schimbat foaia, iar noul Hyundai ix35 arată foarte bine încă de la primul contact vizual cu maşina, care arată modern şi se încadrează perfect între SUV-urile compacte.

Hyundai ix35, urmaşul lui Tucson la Frankfurt 2009 Hyundai ix35, urmaşul lui Tucson la Frankfurt 2009

Coreenii nu fac un secret din faptul că noul Hyundai ix35, urmaşul lui Tucson, este direcţionat în principal către publicul feminin - de altfel, ei îşi denumesc maşina Sexy Utility Vehicle... Noul ix35 are un interior foarte bine lucrat, care rivalizează cu modelele japoneze, iar spaţiul interior este bine gândit. Motorizările sunt 2 pe benzină şi două diesel, cel mai puternic fiind dieselul de 2,0 litri şi 181 CP.

VEZI NOUL HYUNDAI ix35 LIVE LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.