Kia Carnival - primele poze spion

Kia îşi pregăteşte un nou model pentru lupta pe segmentul monovolumelor. Carnival este spaţios şi destul de practic.

Kia Carnival - primele poze spion Kia Carnival - primele poze spion

Platforma folosită pentru Kia Carnival este aceeaşi folosită şi la construirea modelului Kia Soul. Cu un aspect la fel de stilat ca al lui Soul, Kia Carnival va dispune de o arie largă de motoare care vor fi destul de puternice pentru a concura cu liderii clasei. Nici variantele diesel nu se vor lăsa aşteptate să apară.

Conform surselor interioare, viitorul model va beneficia de suficient spaţiu atât pentru cap cât şi pentru picioare. De vreme ce evoluţia monovolumelor de dimensiuni mici de pe piaţa europeană pare să-i mulţumească pe şefii Kia, o gamă larga de MPV-uri va fi disponibilă la constructorul korean sub numele de Rio începând cu 2011. Astfel, Kia Carnival ar putea un prim model care să ne ofere primele detalii despre viitoarea familie koreană de MPV-uri. 

Acest monovolum este aşteptat să fie lansat la Salonul Auto de la Frankfurt din 2009, urmând să fie comercializat la preţuri de circa 13.000 euro în Europa. 

Vezi toate anunţurile Kia

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.