Mercedes E - Class cu ampatament alungit - poze spion

Mercedes pregăteşte un model E - Class diferit pentru piaţa chineză într-o încercare de a continua vânzările crescute ale Mercedes S600 din această ţară.

Mercedes E - Class cu ampatament alungit - poze spion Mercedes E - Class cu ampatament alungit - poze spion

Mercedes E - Class cu ampatament lungNoi poze spion dezvăluie planul de atac al nemţilor pe piaţa din China, şi anume maşini adaptate cerinţelor de pe această piaţă. Având în vedere că modelul Mercedes S600 este cel mai la modă model al Mercedes în China, germanii au încercat să continuie linia de limuzine dotând viitorul E - Class cu un ampatament mai lung, spcial pentru piaţa chineză.

Modelul nu va apărea şi în Europa unde există un adevărat cult pentru Mercedes iar clienţii ar putea privi cu susceptibilitate maşina. Mercedes E - Class va apărea pentru prima dată în public în 2009 la Salonul Auto de la Geneva.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.