VIDEO: Porsche Carrera GT

Când presa auto a lăudat modelul german ca fiind unul din cele mai notabile din ultimii ani, nimeni nu s-a gândit că termenul notabil ar putea veni de la verbul "a nota". Un american se pare că a facut-o.

Posesorul automobilului, un american cu nickname VRAlexander, a lipit pe toată suprafață bolidului său notițe de toate culorile, reușind să realizeze ce și-a propus. Să fie în centrul atenției. Dacă mai adăugam la acest lucru și faptul că iese din garaj conducând mașina purtând o cască, tabloul este complet. Urmăriți clipul video din galeria multimedia pentru a vă lămuri complet despre modul în care se poate schimba culoarea unei mașini. Chiar dacă nu este cel mai fericit mod.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.