Volkswagen Scirocco "Collector's Edition"

Producătorul german a ales Salonul Auto de la Essen pentru a prezenta ultima sa ediţie specială a modelului coupe Scirocco.

Volkswagen Scirocco "Collector's Edition" Volkswagen Scirocco "Collector's Edition"

Cele 100 de modele exclusiviste vor fi disponibile de la începutul anului viitor şi sunt motorizare de vârful de gamă: un 2.0 TSI de 200 CP. Iar diferenţierea e făcută de culoarea Oryx White şi noile jante de 19 inch din aluminiu strălucitor. Interior a primit un tratament special, cu piele albă pe scaune şi inserţii din acelaşi material pe uşi, printre dotările standard mai enumerând sistemul de navigaţie RNS 510 şi sunet Dynaudio plus blocuri optice cu  bi-xenon.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.