Galerie foto: Salonul Auto Shanghai 2013

La Salonul Auto Shanghai din 2013, mărcile asiatice, dar şi cele europene şi nord-americane şi-au etalat ultimele creaţii în faţa unui public care are un potenţial foarte mare să devină cel mai mare consumator de maşini din lume în următorii ani.

Galerie foto: Salonul Auto Shanghai 2013 Galerie foto: Salonul Auto Shanghai 2013

Salonul Auto Shanghai 2013 e evenimentul în cadrul căruia mărci precum Dongfeng, Lifan, Trumpchi, King Long şi Land Wind au prezentat cele mai noi modele ale lor. Pe lângă mărcile locale, au fost prezente şi branduri europene precum Porsche, Audi şi Ford.

În galeria foto ataşată acestui articol puteţi vedea maşinile cu care constructorii auto chinezi încearcă să cucerească publicul. Unele dintre ele sunt concepte originale, însă altele nu se dezmint şi continuă să copieze fără scrupule modelele producătorilor de pe Bătrânul Continent sau din America de Nord.

Aţi cumpăra o maşină produsă de un constructor chinez?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.