Opel Astra by Irmscher

Irmscher îşi respectă tradiţia de tuner Opel fidel şi ne prezintă cel mai nou kit de tuning pentru noul Opel Astra.

Opel Astra by Irmscher Opel Astra by Irmscher

Opel AstraChiar dacă noul Opel Astra abia a ajuns încă în showroom-uri, expertul german în tuning, Irmscher, specializat chiar în modelele cu fulger pe capotă, a pregătit un kit estetic pentru modelul compact. Primele poze ne prezintă câteva modificări estetice clasice, la nivelul spoilerelor şi în zona blocurilor optice plus jante cu un design nou şi dimensiuni de la 18 la 20 de inch.

Opţional se vor oferi şi pedale din aluminiu, noi preşuri şi un kit de micşorare a gărzii la sol. Prezentarea oficială a avut loc la Salonul Auto de la Frankfurt.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.