Video: slow-motion şi alb-negru, combinaţia ideală pentru un film cu drifturi

Clipul video de mai jos e unul dintre cele mai frumoase montaje cu maşini în glisaje pe care le-am văzut vreodată. Poate chiar cel mai frumos.

Video: slow-motion şi alb-negru, combinaţia ideală pentru un film cu drifturi Video: slow-motion şi alb-negru, combinaţia ideală pentru un film cu drifturi

Filmările de la competiţiile de drift sunt din ce în ce mai bune, iar clipul de mai jos e, cu siguranţă, unul dintre cele mai bune, poate chiar cel mai bun. Combinaţia de alb-negru şi slow-motion pare a fi ideală, pentru că rezultatul e excelent.

Video:

Voi ce credeţi?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.