Art car: Citroen Survolt

Citroen prezintă în showroom-ul său de pe Champs-Elysees conceptul Citroen Survolt Art Car, o lucrare interesantă a artistei Francoise Nielly.

Art car: Citroen Survolt Art car: Citroen Survolt

Francoise Nielly a creat pentru Citroen Survolt un desen ciudat, dar în acelaşi timp plăcut la vedere. Utilizând nuanţe fluoreşcente, contrastante, tema creaţiei nu se abate de la stilul artistei, rezultatul fiind unul mai mult decât interesant. Conform celor de la Citroen, lucrările artistei Francoise Nielly au fost una din sursele de inspiraţie care au dus la naşterea Citroenului Survolt.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.