Bentley Brooklands

Primele 140 de unităţi ale seriei limitate Bentley Brooklands s-au vândut ca pâinea caldă, chiar dacă preţul de achiziţie este de 330.000 de dolari.

Bentley Brooklands Bentley Brooklands
Producţia totală a limuzinei de lux va fi doar de 550 de unităţi. Datorită faptului că întreaga maşină este construită complet manual, timpul alocat pentru fabricarea celor 530 de maşini Bentley Brooklands este de trei ani. Oficialii Bentley spun că volumul scăzut al producţiei se datorează într-o mare măsură listei interminabile de opţiuni puse la dispoziţia clienţilor. Sub capota coupe-lui de lux este montat un propulsor de biturbo de 8 litri care produce 530 de CP la 4.000 rpm şi un cuplu de 1050 Nm la 3250rpm. Timpul necesar de a atinge 100 de km/h este doar de 5,3 secunde, iar viteza de top este de 296 de km/h.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.