BMW EfficientDynamics

O dată în plus, BMW Group îşi extinde poziţia de lider în reducerea consumului de combustibil şi al nivelului de emisii. Volumul de un milion de automobile vândute este o imagine impresionantă pentru BMW EfficientDynamics.

BMW EfficientDynamics BMW EfficientDynamics

Cu începere din luna august 2008, numărul automobilelor echipate cu actualele măsuri BMW EfficientDynamics va depăşi pragul de un milion de unităţi vândute. O dată cu lansarea pe piaţă a noului BMW Seria 7, tehnologiile care îmbunătăţesc eficienţa vor fi introduse în segmentul limuzinelor de lux încă din toamna acestui an. În gama 2009 numărul modele BMW ale căror emisii CO2 ajung la un nivel de maximum 140 grame per kilometru va urca la 23. În acelaşi timp, numărul modelelor BMW care deja îndeplinesc normele EU5 în privinţa emisiilor va ajunge tot la 23.

În plus, noul BMW 330d - ce va dispune, opţional, de tehnologia BMW BluePerformance - va fi primul automobil din gama de modele 2009 care va îndeplini standardele EU6 în privinţa emisiilor, care va intra în vigoare în 2014.

Prin modelul BMW 520d producătorul german de automobile premium oferă singura maşină din segment cu un nivel al emisiilor CO2 de sub 140 grame per kilometru şi care respectă clasificarea EU5. La gama BMW Seria 3, versiunile Limuzină şi Touring ale modelului BMW 318d, precum şi variantele Limuzină, Touring, Coupé şi Cabriolet ale modelului BMW 320d înregistrează un nivel al emisiilor CO2 ce variază între 123 şi 140 grame per kilometru.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.