BMW X6M - Informaţii oficiale

Pentru cei care puneau la îndoială capacităţile dinamice ale lui BMW X6 M, bavarezii ne arată acest model pe circuit. Comportamentul pare mult peste orice alt SUV.

13.04.2009 UPDATE VIDEO

BMW X6 M este un SUV care ar trebuie să dea lecţii de dinamică celor de gabaritul său. Asta încearcă să ne convingă şi bavarezii prin folosirea lui ca Safety Car în MotoGP. Dar dacă şi un SUV a ajuns safety car ...

Interior usor modificat05.04.2009: UPDATE FOTO&INFO&VIDEO

Aveţi acum la dispoziţie toate pozele oficiale disponibile la rezoluţie foarte mare, un clip video dar şi comunicatul oficial de la BMW.

04.04.2009:

Printre cele mai multe întrebări adresate oficialilor BMW în momentul apariţiei modelului X6 au fost acelea legate de o posibilă variantă M. Pozele spion ne-au lămurit de acest lucru, BMW considerând că este necesar să aibă un bolid vârf de gamă, pentru a nu lăsa o piaţă întreagă doar tunerilor consacraţi.

Asta înseamnă că pe 9 aprilie trebuie să prezinte la Salonul Auto de la New York noul BMW X6 M, care din fericire a ajuns pe internet mai repede poate decât şi-au dorit-o germanii. Din primele poze, ne putem da seama de modificările estetice: noi spoilere, guri de aerisire, jante sport cu 5 spiţe şi 4 ţevi de eşapament.

V8 si 550 CPCe nu puteţi afla din poze dar vă spunem noi, este că modelul are sub capotă un V8 de 4,4 litri, supraalimentat, ce dezvoltă 555 CP. Acelaşi motor va fi folosit şi pentru X5M dar şi la viitoarele modele M Seria 5 şi 6. Pe noul X6M, propulsorul accelerează imensa caroserie de la 0 la 100 km/h în mai puţin de 5 secunde, pentru a fi oprit în siguranţă deplină graţie noilor sisteme de frânare şi suspensie.

Mai multe detalii în comunicatul de presă de pe următoarea pagină.

 

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.