Cum e să conduci pe o oglindă naturală. Într-un cuvânt: extraordinar [VIDEO]

Cei de la Speed Society au publicat un videoclip în care un motociclist conduce pe cel mai mare deşert de sare din lume, situat în Bolivia.

Cum e să conduci pe o oglindă naturală. Într-un cuvânt: extraordinar [VIDEO] Cum e să conduci pe o oglindă naturală. Într-un cuvânt: extraordinar [VIDEO]

Acesta este Salar de Uyuni, cel mai mare deşert de sare din lume. Şi, după cum poţi vedea în videoclipul de mai jos, arată ca o oglindă naturală uriaşă - numai bună pentru o plimbare cu motocicleta.

VIDEO:

Via Speed Society

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.