EVO: Audi RS3 vs Volkswagen Golf R. Care e mai bun? VIDEO

Cei de la EVO au pus faţă-n faţă noul Audi RS3 cu noul Volkswagen Golf R. Care dintre ele e mai distractiv? Care dintre ele merită mai mult banii ceruţi? Să vedem

EVO: Audi RS3 vs Volkswagen Golf R. Care e mai bun? VIDEO EVO: Audi RS3 vs Volkswagen Golf R. Care e mai bun? VIDEO

Cei de la EVO au hotărât că e cazul unui comparativ între Audi RS3 şi Volkswagen Golf R, aşa că le-au pus faţă-n faţă. Rezultatul nu e neapărat cel pe care-l aşteptaţi, dar testul merită văzut integral, pentru că dacă una dintre maşini excelează într-un domeniu, cealaltă compensează prin alte calităţi. Învingătorul? Îl aflaţi mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.