Fast and Furious: toate cascadoriile prezente în filmele francizei [VIDEO]

Dacă îţi plac doar cireşele de pe tort, atunci aici găseşti un pumn de cireşe atent culese de pe toate torturile Fast & Furious, comasate într-un singur clip. Vizionare plăcută.

Fast and Furious: toate cascadoriile prezente în filmele francizei [VIDEO] Fast and Furious: toate cascadoriile prezente în filmele francizei [VIDEO]

După ce am descoperit că, în cazul lui Fast & Furious 7, cele mai multe dintre cascadorii au fost reale, acum am dat peste un clip în care cineva a adunat TOATE cascadoriile din TOATE filmele francizei Fast & Furious, aşezate în ordinea în care au apărut. Nu putem decât să spunem vizionare plăcută! 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.